Yeni

2024 TYT Fizik Video Çözümlü Soru Bankası Ertan Sinan Şahin

★★★★★ YORUMLARI OKU >
179,90 TL

ISBN: 9786057157850

EBAT: 21x29

SAYFA: 144

YAZAR: Ertan Sinan Şahin - Gönül Ünal - Solmaz Yılmaz - Tolga Bilgin - Uğur Yıldırım

350 TL VE ÜZERİ
ÜCRETSİZ KARGO!
AYNI GÜN
KARGO
10 TL FARKLA
KAPIDA ÖDEME
GÜVENLİ
ALIŞVERİŞ
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Yorumlar (0)
  • Ödeme Seçenekleri
  • KARGO SEÇENEKLERİ
  • ● Bire bir ÖSYM tarzında

    ● MEB kitaplarını ve kazanımlarını %100 tarayan sorular

    ● Tüm sorular için kapsamlı video çözümler

    ● Gerçek sınav provası!

    TYT Fizik Soru Bankası kitabımız, bir konunun çalışılması bittikten sonra konuyla ilgili testlerin çözüleceği ilk kaynak olması için hazırlandı. Bu soru bankasında sınava hazırlık çizgisinin üstünde soru bulunmuyor. Testlerde yer alan sorular konuya ilişkin MEB kazanımlarını tarayacak şekilde belirlendi.

    Bu soru bankası, TYT’de çıkması beklenen türden soruları içeriyor. MEB kitabındaki deneylere ve örneklere sorularda mutlaka yer veriliyor. Konuyu tam ve doğru anlamak isteyen öğrenciler, bu soru bankasıyla kendilerini kolaylıkla ölçebilir.

    Gündelik hayattan örnekler içeren, şekillere yer verilen “yeni nesil” sorulardan bu kitapta bol miktarda bulunuyor. Yeni nesil sorularda gündelik hayattan örnekler kazanımlarla uyumlu ve TYT’de çıkması beklenen şekilde soruluyor.

    TYT Fizik Soru Bankası testlerini oluşturan soruların zorlukları kolaydan zora mavi, yeşil ve mor renklerle testin cevap anahtarı üzerinde gösterildi. Her testte çeşitli zorluklarda sorulara yer verildi. Soruların zorlukları, sınavda yer alabilecek sınırlarda tutuldu.

    Soru Bankasındakii bütün soruların çözümleri kitabın yazarları olan Ertan Sinan Şahin ve Tolga Bilgin tarafından detaylı bir şekilde yapıldı.

    Soru çözüm videolarında 1.25x, 1.5x, 1.75x ve 2.0x oynatma hızı seçenekleri bulunuyor. Videoların tamamı 1080p full HD kalitesindedir. Videolar istenirse 1080p, 720p, 540p, 360p ve 240p çözünürlüklerde izlenebilir.

    Video çözümler hakkında bilgi:

    Soru bankasındaki soruların video çözümlerine https://ertansinansahin.com/cozum adresinden ulaşabilirsiniz. Video çözümler için ücret talep edilmeyecektir. Ücretsiz olarak üyelik gerekir.

    Detaylı bilgi için: https://ertansinansahin.com/product/tyt-fizik-soru-bankasi/


  • ISBN: 9786057157850

    EBAT: 21x29

    SAYFA: 144

    YAZAR: Ertan Sinan Şahin - Gönül Ünal - Solmaz Yılmaz - Tolga Bilgin - Uğur Yıldırım

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.